Home Imprimante ieftine
Imprimante ieftine
Imprimante ieftine PDF Imprimare Email
Imprimante ieftine
Scris de irina86   
Joi, 26 Mai 2011 13:20
Cand vorbim despre imprimante ieftine vorbim despre o strategie de marketing foarte interesanta aplicata mai ales de producatorii de imprimante si de cartuse de imprimante.
Strategia consta in atragerea cumparatorului oferindu-i un produs de care are nevoie la un pret mic iar consumabilele pentru acel produs la un pret mare, ori produsul in sine la un pret mare si consumabilele la un pret mic.

Acesta este cazul imprimantelor ieftine, in cazul imprimantelor ieftine sau chiar foarte ieftine consumabilele, mai exact cartusele cu tus sau chiar hartia pot costa inca o data cat a costat chiar imprimanta sau pot costa mai mult.

Asa ca trebuie sa faceti o alegere, cumparati un aparat la un pret mare dar aveti hartie si tus la preturi mici sau cumparati o imprimanta ieftina dar aveti consumabilele la preturi mari. Din pacate, imprimante care sa nu intre in aceasta categorie nu prea exista. Uneori merita sa cumperi o imprimanta ieftina, care vine deja cu cartuse iar in momentul in care imprimanta, ieftina cum e ea, ramane fara tus in loc sa cumparati cartuse de tus scumpe, puteti cumpara alta imprimanta, tot la fel de ieftina.Asta este o optiune daca vreti sa economisiti.

O alta varianta interesanta pentru a obtine o imprimanta ieftina dar fara consumabile scumpe ar fi sa cautati o imprimanta second hand. Imprimantele nu se strica, cea mai buna optiune ar fi sa cumparati o imprimanta ieftina cu cartuse tot ieftine, si in felul acesta ati rezolvat dilema. Unde gasiti astfel de chilipiruri, nu imi pot da seama dar primul lucru care imi vine in minte este sa cautati de exemplu un cuplu care a divortat, la fel ca la masinile de spalat.
 


Sondaje

Ce firma producatoare de imprimante preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com